“Miele” lietotne*

“Miele” lietotne: viss ir ļoti ērti kontrolējams

Jūsu lieliskais pavadonis: ar “Miele” lietotni vienmēr redzat savas “Miele” mājsaimniecības iekārtas. Piemēram, vēlaties sekot gatavošanas procesam cepeškrāsnī vai uzzināt, vai mazgāšanas programma ir pabeigta? Lietotne nodrošina nepieciešamo informāciju un atvieglo ērtu un ātru apkalpošanu. Turklāt lietotne sniedz papildinformāciju un pakalpojumus jūsu “Miele” iekārtām, piemēram, “BaristaAssistant” vai receptes. Lejupielādējiet lietotni tagad!

Atskaņot video

Informācijas panelis: jūsu kontroles centrs

Informācijas panelis nodrošina optimālu pārskatu, lai jums katrā laikā būtu informācija par tīklā savienoto “Miele” iekārtu pašreizējo statusu. Uzreiz redzat, vai mazgāšanas programma ir beigusies vai krāsns jau ir uzkarsēta. Ar ātrās pieejas funkciju varat tieši veikt svarīgus iestatījumus, piemēram, pauzi vai apturēšanu. Turklāt jaunais dizains padara vadību vēl vienkāršāku un intuitīvāku.

“MobileControl”: vienmēr visu aptver

Ātri un ērti: ar “MobileControl” ne tikai visu redzat, bet varat arī tieši vadīt. Ar lietotni var tieši un bez piepūles veikt programmu atlasi, sākuma laika atlikšanu un izmantot citas iespējas. Tādējādi “Miele” iekārtu apkalpošana ir bērnu rotaļa.

“ShopConnect”: Pasūtiet tīrīšanas līdzekļus ātri un ērti

Ar “ShopConnect” varat ērti pasūtīt Miele piederumus un aksesuārus, atrodoties ceļā. Ar lietotnes palīdzību jūs varat nokļūt mobilajā interneta veikalā un tikai ar dažiem klikšķiem atkārtoti pasūtīt savus iecienītos produktus.

“RemoteUpdate”: vienmēr visjaunākajā stāvoklī

Vēlaties, lai tīklā saslēgtās “Miele” mājsaimniecības iekārtas vienmēr atbilstu jaunākajam stāvoklim bez lielas piepūles? Ar “RemoteUpdate” funkciju tā nav problēma. Pieejamie programmatūras atjauninājumi jūsu “Miele” mājsaimniecības iekārtām cik iespējams vienkārši tiek pārraidīti un uzstādīti attiecīgajā iekārtā – nav nepieciešams apkalpojošā tehniķa apmeklējums. Informāciju par atjauninājumu var izlasīt lietotnē kā “Release Notes”.

“PairingAssistant”: palīdzība iekārtu savienošanai tīklā

Sniedz detalizētus norādījumus, kā pievienot jaunas iekārtas. Lietojumprogramma soli pa solim palīdz reģistrācijas procesā, iekļaujot atbalsta grafikus. Nekas nestāv ceļā veiksmīgai tīkla izveidei.

Sistēmas prasības veiksmīgai iekārtu sapārošanai

Mēs svinam Miele 125 gadu jubileju ar jaunām funkcijām

Pateicoties 125 gadu pieredzei, mēs skaidri redzam, ka sadzīves tehnikas nākotne pieder viedierīcēm. Turklāt papildus ieguvumiem, ko jau šobrīd sniedz mūsu lietotne, mūsu mērķis ir pastāvīgi piedāvāt labākus ilgtspējības risinājumus, kas pārsniedz enerģijas pārvaldības prasības. Tāpēc piedāvājam jaunas un aizraujošas funkcijas mūsu lietotnē, piemēram, patēriņa vadības paneli, ilgtspējīgas receptes vai padomus ekoloģijas un uzglabāšanas jomā.

Atklāt jubilejas piedāvājumus
Image of a sustainable recipe

Ēdiena ilgtspējīga gatavošana

Ēdiena gatavošana zaļi nozīmē daudz vairāk kā tikai dārzeņu sautēšana. Mēs atzīmējam Miele jubileju ar īpaši ilgtspējīgām receptēm Miele lietotnē**. Atklājiet, kā gatavot ekoloģiski gudri ar Miele lietotni - iegūstiet ne tikai gardu iedvesmu, kā pagatavot garšīgus ēdienus, bet arī atbalstu, lai izvairītos no pārtikas izšķērdēšanas, lietojot ikdienā mūsu ēdienu gatavošanas un uzglabāšanas padomus.

Skatīt viedās krāsnis

Patēriņa vadības panelis

Izbaudiet pilnīgu enerģijas un ūdens patēriņa pārskatāmību, pieslēdzot savu veļas vai trauku mazgājamo mašīnu Miele lietotnei.** Jubilejas gadā Miele lietotnē tiks ieviesti īpaši pielāgoti ikmēneša pārskati ar individuālu ieskatu, kas ir populāra funkcija mūsu klientu vidū.** Jums ir pilnas rokas? Vienkārši pajautājiet Alexa vai Google savus patēriņa datus.

Skatīt viedās veļas mazgājamās mašīnas
* Paredzēta mobilajai gala ierīcei (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).