“App Feature” veļas mazgāšana*

“CareAssistant”: ilgāk svaiga un bez burzījumiem

Esat tieši ceļā un nevarat uzreiz izņemt tīro veļu no mašīnas? “CareAssistant” rūpējas, lai tā tomēr ilgi paliktu svaiga. Ar lietotni aizsardzību pret burzīšanos veļas mašīnā ar žāvētāju var paildzināt līdz trim reizēm par 30 minūtēm vienā reizē. “CareAssistant” var lietot gan mazgāšanā, žāvēšanā, gan arī nepārtrauktā procesā.

“HygieneAssistant”: nevainojama iekārtas un tekstilmateriālu tīrība

Ja bieži mazgājat zemā temperatūrā, laiku pa laikam ir ieteicams “Miele” veļas mašīnu un “Miele” veļas mašīnu ar žāvētāju iztīrīt ar atbilstošu programmu. Pēc vēlēšanās lietotne informēs, kad ir nepieciešama mašīnas tīrīšana. Arī higiēnas statusu jebkurā laikā ļoti ērti var uzzināt lietotnē. Tādējādi visu laiku esat pilnībā informēti, un higiēna pastāvīgi ir visaugstākajā līmenī.

“AddLoad”: elastīga veļas pievienošana

Jūsu “Miele” veļas mašīnā vai “Miele” veļas mašīnā ar žāvētāju jau ir palaista mazgāšanas programma, bet daļu veļas aizmirsāt? Ar “AddLoad” tā nav problēma! Šī funkcija ir pieejama kā uz iekārtas, tā arī lietotnē. Ar to no attāluma varat redzēt, vai veļas papildināšana vēl ir iespējama un cik ilgi tā būs iespējama. Vajag noteiktu laiku, lai sameklētu apģērba gabalus? Ceļā esot, apturiet savu “Miele” iekārtu. Tas nodrošina maksimālas ērtības.

“TimeAssistant”: jebkurā laikā vislabākā informācija

Atvieglota precīza laika noteikšana: it īpaši žāvēšanas laiks var stipri mainīties atkarībā no ielādes veida un daudzuma. Pēc vēlēšanās “Miele” lietotne informēs, ja sākotnējais beigu laiks mainīsies par vairāk nekā 30 minūtēm. Saņemat paziņojumu arī tad, kad programma ir pabeigta. Tādējādi vienmēr esat pilnībā informēts un nepārtraukti nav jāveic pārbaude.

* Paredzēta mobilajai gala ierīcei (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).