Kāda veida dizainam Jūs dodat priekšroku?

Vēlaties baudīt tikko maltas kafijas aromātu? Noteikt no visām iespējamām kafijas pupiņu un tējas šķirnēm sev tīkamāko? Tad Jums vislabāk noderēs "Miele" atsevišķi uzstādāmais kafijas automāts CM6 un CM7. Šajās ierīcēs Jūs varat pielāgot visus parametrus savai gaumei. "Miele" atsevišķi uzstādāmās ierīces Jūs varat novietot jebkur savā virtuvē, vai arī dzīvojamā istabā, vai ziemas dārzā,- jebkur, kur vēlaties baudīt aromātisku kafiju.
CM7
“Miele” CM7 ir izstrādāts kafijas baudītājiem – arī tā dizains. Cēlajam korpusam raksturīgas skaidras formas un tas veidots klasisko espreso automātu stilā. Minimālisma starojums un augstvērtīgie materiāli padara CM7 par virtuves un biroja rotu. Tas ir pieejams cēlā obsidiāna melnā un elegantā mirdzoši baltā krāsā.
CM6
Arī kompaktais CM6 pārliecina ar formu vienkāršību. Pārsteidzošo dizainu akcentē krāsaina kontūra, padarot to par pamanāmu virtuves elementu. izvēlieties obsidiāna melnu, lotosa baltu vai grafīta pelēku modeli.
CM skārienvadība
Pateicoties ērtajam CM skāriendisplejam, CM7 ir ļoti vienkārši un intuitīvi vadāms. Ar dažiem pirkstu pieskārieniem varat izvēlēties un pielāgot savus iecienītākos dzērienus. Turklāt displejs ar skaidru, baltu rakstu uz melna fona ir vienmēr viegli lasāms, bet tajā pašā laikā neuzkrītošs.
“DirectSensor” vadība
"DirectSensor" vadība ar mūsdienīgu skārientehnoloģiju nodrošina maksimālu komfortu. Visi vadības elementi ir pārskatāmi izvietoti četrrindu teksta displejā, navigācija ir vienkārša un intuitīva. Ar vienu no četriem galvenajiem simboliem izvēlieties vēlamo kafijas dzērienu un taustiņu joslā zem displeja atlasiet iecienītās papildfunkcijas.
CM5
Jaunā CM5 sērija pārliecina ar inovatīvām tehnoloģijām un ekskluzīvu ārējo dizainu. Atturīgā grafīta pelēkā, klasiskā obsidiāna melnā vai temperamentīgā aveņsarkanā krāsā: kompaktais brīvstāvošais kafijas automāts piedāvā pietiekami daudz vietas, lai atklātu savu individualitāti. Vēl lielāku ekstravaganci nodrošina grafīta pelēkais un zeltaini rozā variants ar ekskluzīvo PearlFinish pārklājumu.
Izsmalcināts. Matēts. Melns. – Viss mūsu “Premium” klases modeļa CM 7750 priekšējais panelis ir no melna cinkota alumīnija. Izcili skaista virsma ar spilgti izteiktu individuālo stilu, kas valdzina ar nepārspējami augstu kvalitāti. Apbrīnas vērti ir arī modeļu CM 7350 (alumīnija) un CM 7550 (ar “CleanSteel” pārklājumu) cinkotie priekšējie paneļi.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa