Ekskluzīvi kafijas maisījumi izsmalcinātai garšai

Izbaudiet lielisku kafijas garšu: tās pamatā ir ne tikai pareiza pagatavošana – izšķiroša ir arī kafijas kvalitāte. Tāpēc esam radījuši paši savus kafijas maisījumus, kas ir paredzēti tieši Miele pilna darbības cikla kafijas automātiem. Ar tiem vienmēr pagatavosiet espreso, lati makjato un citus iecienītākos kafijas dzērienus no piemērotas kafijas. Miele kafijas maisījumi tiek ražoti, izmantojot daudz roku darba, no īpaši augstvērtīgām kalnu reģionu pupiņām, kas tiek saudzīgi grauzdētas rotējošā tvertnē privātā grauzdētavā. Rezultāts: harmoniska un izteikti aromātiska kafija, kas sagādā pārsteidzošus baudas mirkļus. Visiem mūsu standarta kafijas veidiem ir godīgas tirdzniecības un BIO sertifikāts*, un tos var pasūtīt Miele tīmekļa veikalā.
“Miele Black Edition” “One for all”
Ar to Jums visi kafijas dzērieni vienmēr izdosies ideāli: “Miele Black Edition” “One for all” ir bagātīga garša un tas pārsteidz ar vieglu augļu piegaršu. Jūs varat daudzveidīgi izmantot šo 100 % Arabica maisījumu, gan “Café Crema”, gan visu kafijas dzērienu ar pienu pagatavošanai.
“Miele Black Edition” “Café Crema”
Izteikta garša: laba “Café Crema” dzēriena putās ir visspilgtākais aromāts. Ar mūsu īpašo maisījumu, kam ir viegls un līdzsvarots aromāts, Jūs iegūstat bagātīgu garšu, ko papildina ziedu smarža un augļu garša. Protams, no 100 % Arabica šķirnes pupiņām.
“Miele Black Edition” “Espresso”
Tipisks aromāts jaunā interpretācijā: ar “Miele Black Edition” “Espresso” Jūs varat pagatavot temperamentīgu un īpaši aromātisku espreso. Maisījums: intensīva garša ar izteiktu šokolādes piegaršu – veidots no Robusta un Arabica.
“Miele Black Edition” “Decaf”
Ar Miele Black Edition Decaf varat baudīt visus kafijas dzērienus atbilstoši augstākajiem standartiem, bet bez kofeīna. Īpašā bioloģiskā procesā kafijas maisījums tiek ļoti saudzīgi atbrīvots no kofeīna. Aromāts saglabājas – dzerat 100 % arabikas kafiju, kurai ir godīgas tirdzniecības un BIO sertifikāts* tāpat kā visiem mūsu standarta kafijas veidiem.
DE-ÖKO-001, ne ES zemnieku saimniecība Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa