Intuitīvā vadība padara gatavošanu vienkāršu

“SmartSelect White” 
Ar “SmartSelect” varat vienkārši un ātri iestatīt jaudas pakāpes un laikus. Balto un īpaši kontrastaino rādījumu nolasīšana ir kļuvusi vēl ērtāka. Turklāt plīts virsmas ar “SmartSelect White” vadības paneli nodrošina tādas pašas ērtības kā “SmartSelect”, piemēram, vienkārši lietojamu laika izvēles funkciju. 
“SmartSelect” 
Ar “SmartSelect” varat vienkārši un ātri iestatīt jaudas pakāpes un laikus. Katra gatavošanas zona tiek regulēta ar dzeltenu fonā degošu skaitļu rindu, kuru var skaidri saskatīt no jebkura leņķa. Taimeru varat ļoti ērti iestatīt ar “SmartSelect”, jo atgādinājuma taimeru un automātisko izslēgšanu var izvēlēties atsevišķi vienu no otra. 
“ComfortSelect” 
Jūsu ēdiena gatavošanas komandpunkts: ar centrālās ciparu joslas palīdzību var regulēt visas gatavošanas zonas un jaudas pakāpes. Ērti lietojamas ir arī papildfunkcijas, jo tās ir izvietotas tieši virs ciparu joslas. Šeit var īpaši vienkārši un ātri iestatīt taimera laikus.
“EasySelect” 
Pievērsieties tam, kas ir svarīgs: “EasySelect” regulē visas gatavošanas zonas un jaudas pakāpes ar centrālās ciparu joslas palīdzību. Tādējādi vadība ir vērsta uz svarīgākajām funkcijām. 
Vadība ar regulatoru 
Ar vadības regulatoriem var ātri un intuitīvi iestatīt jaudas pakāpes un laikus. Katrai gatavošanas zonai ir atsevišķs regulators, ar ko var uzreiz iestatīt vēlamo iestatījumu. 
Skārienekrāns 
Plīts virsmām ar skārienekrānu ir lielisks dizains un funkcionalitāte. Uz daudzkrāsainā 7 collu skārienekrāna teksta norādes palīdz vienkārši lietot, piemēram, īpašās palīgprogrammas. Un pateicoties PowerFlex Plus funkcijai, cepešu trauku var novietot pat pāri aizmugurējai gatavošanas zonai un viegli kontrolēt. Daudzvalodu displejs nodrošina tā vadību dažādās valodās. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa