Plīts virsmas un CombiSet virsmas

Kas vēl būtu jāzin par "Miele" plīts virsmām un CombiSet virsmām

Jaunums: TempControl - cepešu un vārīšanas pak.

Precīza cepešu gatavošana

Nekas nedrīkst traucēt gūt maksimālu baudījumu. Ar cepšanas un lēnās vārīšanas pakāpi "Miele TempControl" plīts virsmas aizsāk jaunu indukcijas plīts virsmu paaudzi. Tās ir aprīkotas arī ar inovatīvām tehnoloģijām, piemēram, "PowerFlex" funkciju un neparasti ātru "Booster" funkciju.

Uzzināt vairāk par „Jaunums: TempControl - cepešu un vārīšanas pak.“
Jaunums: "TempControl" tehnoloģija

Nekad cepešu gatavošana nav bijusi tik vienkārša!

Ar "Miele TempControl" Jūsu virtuvē ienāk vieda tehnoloģija. Šī funkcija garantē nemainīgi optimālu rezultātu visdažādāko cepešu gatavošanā. Drošība ir tikpat svarīga, kā vienkāršība lietošanā.

Uzzināt vairāk par „Jaunums: "TempControl" tehnoloģija“
Jaunā "Miele" galda ventilācijas iekārta

Vienmēr kombinācijā ar "ProLine" iekārtām

Jaunā galda ventilācijas iekārta padara katru "Miele CombiSet" virsmu par pamanāmu virtuves elementu. Apvienojot galda ventilācijas iekārtu ar divām "Miele CombiSet" virsmām, var izveidot ideālu gatavošanas ierīču kombināciju. Izvēlieties indukciju, "HiLight", "Tepan" vai "Wok" un atklājiet jaunu laikmetu netraucētā ēdienu gatavošanā bez aromātu izplatīšanās.

Uzzināt vairāk par „Jaunā "Miele" galda ventilācijas iekārta“
Konstrukcijas veids — indukcija

Apsildes veidi indiv. gatavošanas ieradumiem

"Miele" plīts virsmām ir dažādi apsildes veidi. Tādējādi "Miele" piedāvā atbilstošu plīts virsmu jebkādiem gatavošanas ieradumiem. Šeit ir pieejama papildinformācija par apsildi ar indukciju.

Uzzināt vairāk par „Konstrukcijas veids — indukcija“
"Miele" "ProLine" eksotiskās iekārtas

Īpašas gatavošanas iespējas

Īpašām ēdiena gatavošanas prasībām ir nepieciešama profesionāla tehnika. Šādām prasībām Miele piedāvā īpašas iekārtas, piemēram, “Tepan Yaki”, fritēšanas ierīces un barbekjū grilu, kā arī daudz ko citu. Atklājiet jaunas baudījumu iespējas!

Uzzināt vairāk par „"Miele" "ProLine" eksotiskās iekārtas“
Variējamas uzstādīšanas iespējas

Pārliecinošas variāciju iespējas un kvalitāte

“Miele” galda ventilācijas iekārta ir īpaši izcils tvaika nosūcējs. Tam ir pārdomāts tehnoloģiskais risinājums, tas nodrošina augstu komforta līmeni un ideāli iekļaujas jebkurā virtuves interjerā. Iebūvējot galda ventilācijas iekārtu apakšējā skapītī, dažādie telpas augstumi vai citi šķēršļi redzamības zonā vairs nerada sarežģījumus.

Uzzināt vairāk par „Variējamas uzstādīšanas iespējas“

Piederumi un tīrīšanas līdzekļi

Oriģinālie piederumi Doties uz grozu Piederumu pārskats