Vēl vairāk izvēles iespēju nepastāv

Visa virsma
Izbaudiet pilnīgu brīvību: varat izmantot visu plīts virsmu – bez noteiktām gatavošanas zonām, tātad maksimāli elastīgi. Tādējādi ikvienā situācijā varat novietot gatavošanas trauku vispiemērotākajā vietā un tieši tā, kā vēlaties. Varat pēc izvēles novietot sešus indukcijai piemērotus katlus, pannas un cepešpannas. Mūsu plīts virsmas ar indukciju visā virsmā ir pieejamas dažādos platumos.
Viedā katlu atpazīšana 
Ērta plīts virsma, ērta lietošana: ar viedo katlu atpazīšanas funkciju vadības bloka elementi vienmēr parādās pareizajā vietā – neatkarīgi no tā, kur novietots gatavošanas trauks. Īpašu eleganci piešķir tas, ka vadības bloks ir redzams tikai tad, ja ir novietots katls vai panna. Vadības josla vienmēr ir skaidri redzama un tā seko traukam arī tad, kad tas tiek pārbīdīts. Visām mūsu plīts virsmām ar pilno virsmu ir viedā katlu atpazīšanas funkcija. 
Novietošanas palīdzība 
Vislabākais katlu novietojums: ar šo atbalsta funkciju jūsu gatavošanas trauki vienmēr atrodas īstajās vietās. Tādējādi gatavošanas process ir efektīvāks, jo netiek izmantots nevēlams jaudas iestatījums neefektīva novietojuma dēļ. Informāciju par vispiemērotāko novietojumu jūs saņemat gan kā skaņas, gan kā vizuālu signālu – par to varat pārliecināties, pabīdot gatavošanas traukus. 
“SilentMove” 
Pateicoties SilentMove, jūs variet pārvietot katlus un pannas pa plīts virsmu gandrīz bez skaņas. To nodrošina īpaša apdruka uz stikla keramikas. Tādējādi gatavošanas traukus var pārbīdīt ievērojami ērtāk un klusāk, nodrošinot patīkamu gatavošanas gaisotni.
DiamondFinish 
Īpašā stikla keramika salīdzinājumā ar parasto stikla keramiku ir vairāk divas reizes cietāka. Tāpēc ievērojami samazinās skrāpējumi, ko rada bieža gatavojamo trauku pārbīdīšana. Ar DiamondFinish smiltis rada par 95 % mazāk un abrazīvi sūkļi – par 70 % mazāk skrāpējumu. Priekšrocība: plīts virsma bez pūlēm iztur ikdienas slodzi un ilgāk izskatās kā jauna. Ilgstošam gatavošanas priekam. Turklāt DiamondFinish virsmai ir augstvērtīgs spīdums. Tas piešķir plīts virsmai elegantu izskatu – estētiskam un kvalitatīvam virtuves iekārtojumam. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa