Ris. dažādiem iebūvēšanas apstākļiem

Plakanpaneļa tvaika nosūcējs
Gandrīz neredzami: Miele tvaika nosūcēji ar plakano paneli tiek iebūvēti augšējā skapī. Atkarībā no modeļa zem skapja ir redzams tikai šaurs vadības panelis no nerūsējošā tērauda vai obsidiāna melnā krāsā. Izcils risinājums īpaši puristiska dizaina virtuvēm ir variants ar caurspīdīgu stikla plāksni.
Pabūvējami tvaika nosūcēji
Ja Jūs nevēlaties samazināt piekarināmo skapīšu ietilpību, kompakts risinājums ir "Miele" pabūvējamais tvaika nosūcējs. Tas ir kompakts, tomēr jaudīgs, un to var iebūvēt zem piekarināma skapīša vai arī brīvi pie sienas. Īpaši piemērota izvēle mazām virtuvēm.
Ventilatora bloka tvaika nosūcējs
Individuālu virtuves dizainu – piem., ar iespaidīgu dūmvadu, var lieliski pārveidot ar ventilatora bloka tvaika nosūcēju. Šī konstrukcija nodrošina praktiski neierobežotas plānošanas un iekārtojuma iespējas. Individuāli pasūtot, Jūs iegūsiet ideāli piemērotu risinājumu tieši Jūsu virtuvei. Ļaujiet vaļu savai iztēlei!
Starpbūvējami tvaika nosūcēji
Ja labāk vēlaties, lai tvaika nosūcējs vispār nav pamanāms, izvēlieties "Miele" starp piekarināmām mēbelēm iebūvējamo tvaika nosūcēju. Kad nosūcēja korpuss ir aizsegts ar virtuves mēbelēm pieskaņotu dekoratīvu plāksni, nosūcējs neuzkrītoši noslēpjas piekarināmo skapīšu rindā. Aizvērtā stāvoklī nosūcējs nav redzams; mēbeļu rinda izskatās nepārtraukta un atturīga.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa